SŠ GASTRONOMIE A SLUŽEB
Kontakty
- 581 210 750
- 581 207 106
- 581 205 280
- kovar@sirava.cz
- info@sirava.cz
Provozní doba
PO 07:00-15:00 hod.
ÚT 07:00-15:00 hod.
PÁ 07:00-14:00 hod.
pokladní hodiny
PO 07:30-11:30 12:00-13:30 hod.
ÚT 07:30-11:30 12:00-13:30 hod.
PÁ 07:30-11:30 12:00-13:30 hod.
prodej obědů
PO 07:30-13:30 hod.
ÚT 07:30-13:30 hod.
PÁ 07:30-13:30 hod.
Kontaktní osoby
- Ing. Martin Kovář - ředitel školy
Webové prezentace
Sociální sítě
Provozovna
Youtube video
SŠGS, Přerov, Šířava 7
Činnosti firmy
- střední škola gastronomie a služeb
- studijní obory (hotelnictví, kosmetické služby
- vizážista
- podnikání (nástavbové studium denní i dálkové)
- střední škola gastronomie a služeb
- učební obory (kadeřník, kuchař-číšník, kuchař zaměření na zážitkovou gastronomii, číšník zaměření na nápojovou gastronomii, cukrář, prodavač)
Volná pracovní místa
Kuchař/kuchařka
Střední škola gastronomie a služeb, Přerov, Šířava 7 - Restaurace Bečva
Ing. Martin Kovář, tel.:581205280e-mail: info@sirava.cz
poptat práci
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 9. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 21 300 Kč/měsíc do 25 290 Kč/měsíc |
Nástup možný i dohodou. Pracovní doba: pondělí - pátek ranní směna, v sobotu otevřeno pouze pro předem objednané akce, v neděli zavřeno. Náplň práce: práce ve školském zařízení pro praktickou přípravu žáků s gastronomickým zaměřením. Zajišťuje školní stravování, polední menu a předem objednané akce. Zájemci se mohou hlásit: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: info@sirava.cz; - telefonicky (07,00 - 15,30hod.) na čísle 581 205 280 nebo 581 207 106 - Ing. Martin Kovář
Školní psycholog/psycholožka
Střední škola gastronomie a služeb, Přerov, Šířava 7
Ing. Martin Kovář, tel.:581210750e-mail: info@sirava.cz
poptat práci
Směnnost: | Pružná pracovní doba |
Pracovněprávní vztah: | Dohoda o provedení práce, Dohoda o pracovní činnosti |
Minimální stupeň vzdělání: | VŠ Magisterské |
Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, OZP s maximálně 2. stupněm invalidity, Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 9. 2023 |
Mzdové rozpětí: | od 312 Kč/hod. |
Zaměstnání na dobu určitou s možností dalšího prodloužení. Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - Ing. Martina Kováře: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: info@sirava.cz; - telefonicky (07,00 - 15,30hod.) na čísle 581 210 750 nebo 581 205 280; - osobně na adrese místa výkonu práce
Zdroj: Úřad práce
Veřejné zakázky
Profil zadavatele
Číslo formuláře | Číslo profilu | Web |
---|---|---|
F2012-364596 | 235452 | www.egordion.cz |
Zdroj: Ministerstvo pro místní rozvoj
Přehled škol a školských zařízení
IZO | Zařízení | Kapacita |
---|---|---|
130001546 | Střední škola | 1220 |
110550030 | Školní jídelna | 600 |
150068140 | Školní jídelna - výdejna | 200 |
Obor | Forma | Délka | Kapacita |
---|---|---|---|
29-54-H/01 - Cukrář | Denní forma vzděl. | tři | 102 |
69-51-H/01 - Podnikání | Dálková forma vzděl. | tři | 220 |
29-54-H/01 - Podnikání | Denní forma vzděl. | dva | 90 |
69-51-H/01 - Hotelnictví | Denní forma vzděl. | čtyři | 136 |
29-54-H/01 - Kuchař - číšník | Denní forma vzděl. | tři | 306 |
69-51-H/01 - Prodavač | Denní forma vzděl. | tři | 230 |
29-54-H/01 - Kosmetické služby | Denní forma vzděl. | čtyři | 132 |
69-51-H/01 - Kadeřník | Denní forma vzděl. | tři | 192 |
Zdroj: MŠMT
Realizované projekty podpořené z fondů EU
Operační program Jan Amos Komenský (ESF+)
Datum alokace: 24.11.2022Projekt v realizaci
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF; ESF)
Datum alokace: 01.09.2019Projekt finálně uzavřen
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF; ESF)
Datum alokace: 01.08.2017Projekt finálně uzavřen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 22.09.2015Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 18.06.2015Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 16.02.2012Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 09.02.2012Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 07.02.2012Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 23.11.2010Projekt dokončen
ROP NUTS II Střední Morava (ERDF)
Datum alokace: 08.07.2009Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 26.02.2009Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Oficiální údaje: Střední škola gastronomie a služeb, Přerov, Šířava 7
Právní forma: Příspěvková organizace
Datová schránka: 5qifd65
Zdroj: justice.cz
SŠ GASTRONOMIE A SLUŽEB
Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.
Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.
Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz