Šířava 670/7
Přerov I-Město
Přerov
750 02 Přerov 2
Sídlo společnosti
navigovat

Kontakty

Provozní doba  

úřední hodiny pro podání žádosti
PO 07:00-15:00 hod.   Zavřeno
ÚT 07:00-15:00 hod.
ST 07:00-15:00 hod.
ČT 07:00-15:00 hod.
PÁ 07:00-14:00 hod.

pokladní hodiny
PO 07:30-11:30 12:00-13:30 hod.   Zavřeno
ÚT 07:30-11:30 12:00-13:30 hod.
ST 07:30-11:30 12:00-13:30 hod.
ČT 07:30-11:30 12:00-13:30 hod.
PÁ 07:30-11:30 12:00-13:30 hod.

prodej obědů
PO 07:30-13:30 hod.   Zavřeno
ÚT 07:30-13:30 hod.
ST 07:30-13:30 hod.
ČT 07:30-13:30 hod.
PÁ 07:30-13:30 hod.

Kontaktní osoby

  • Ing. Martin Kovář - ředitel školy

Webové prezentace

Sociální sítě

Provozovna

ŠKOLNÍ RESTAURACE BEČVA - nábř. Protifašistických bojovníků 273/21, Přerov I-Město, Přerov

Youtube video

SŠGS, Přerov, Šířava 7
15 odběratelů ‧ 9 videí

Činnosti firmy  

    střední škola gastronomie a služeb
  • studijní obory (hotelnictví, kosmetické služby
  • vizážista
  • podnikání (nástavbové studium denní i dálkové)
    střední škola gastronomie a služeb
  • učební obory (kadeřník, kuchař-číšník, kuchař zaměření na zážitkovou gastronomii, číšník zaměření na nápojovou gastronomii, cukrář, prodavač)

Volná pracovní místa

Školní psycholog/psycholožka

Pracoviště a kontakty

Střední škola gastronomie a služeb, Přerov, Šířava 7

Ing. Martin Kovář, tel.:581210750
e-mail: info@sirava.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Pružná pracovní doba
Pracovněprávní vztah:Dohoda o provedení práce, Dohoda o pracovní činnosti
Minimální stupeň vzdělání:VŠ Magisterské
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, OZP s maximálně 2. stupněm invalidity, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 9. 2023
Mzdové rozpětí:od 312 Kč/hod.
Poznámka k volnému místu

Zaměstnání na dobu určitou s možností dalšího prodloužení. Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - Ing. Martina Kováře: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: info@sirava.cz; - telefonicky (07,00 - 15,30hod.) na čísle 581 210 750 nebo 581 205 280; - osobně na adrese místa výkonu práce

Zdroj: Úřad práce

Veřejné zakázky

Profil zadavatele
Číslo formulářeČíslo profiluWeb
F2012-364596235452www.egordion.cz

Zdroj: Ministerstvo pro místní rozvoj

Přehled škol a školských zařízení

IZOZařízeníKapacita
130001546Střední škola1220
110550030Školní jídelna600
150068140Školní jídelna - výdejna200
OborFormaDélkaKapacita
29-54-H/01 - CukrářtřiDenní forma vzděl.102
69-51-H/01 - PodnikánítřiDálková forma vzděl.220
29-54-H/01 - PodnikánídvaDenní forma vzděl.90
69-51-H/01 - HotelnictvíčtyřiDenní forma vzděl.136
29-54-H/01 - Kuchař - číšníktřiDenní forma vzděl.306
69-51-H/01 - ProdavačtřiDenní forma vzděl.230
29-54-H/01 - Kosmetické službyčtyřiDenní forma vzděl.132
69-51-H/01 - KadeřníktřiDenní forma vzděl.192

Zdroj: MŠMT

Realizované projekty podpořené z fondů EU

Zvyšování kvality a účinnosti vzdělávání v teoretické i odborné výuce
Operační program Jan Amos Komenský (ESF+)
Datum alokace: 24.11.2022Projekt v realizaci
Podpora kvality výuky a spolupráce se zaměstnavateli
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF; ESF)
Datum alokace: 01.09.2019Projekt finálně uzavřen
Podpora profesního rozvoje pedagogů a posílení spolupráce školy se zaměstnavateli
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF; ESF)
Datum alokace: 01.08.2017Projekt finálně uzavřen
Použití blended learningu v cizích jazycích
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 22.09.2015Projekt dokončen
Podpora výuky jazyků
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 18.06.2015Projekt dokončen
Získávání dílčích kvalifikací v oblasti gastronomie
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 16.02.2012Projekt dokončen
Výuka technických předmětů s interaktivní tabulí a e-learningem
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 09.02.2012Projekt dokončen
Tvorba výukových materiálů
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 07.02.2012Projekt dokončen
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e learningem
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 23.11.2010Projekt dokončen
Modernizace střediska odborné přípravy pro výuku gastronomických oborů SŠGS v Přerově
ROP NUTS II Střední Morava (ERDF)
Datum alokace: 08.07.2009Projekt dokončen
Specializace učitelů odborného výcviku a odborných předmětů ve službách
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 26.02.2009Projekt dokončen
více projektů

Zdroj: Strukturální fondy EU

Oficiální údaje: Střední škola gastronomie a služeb, Přerov, Šířava 7

IČ: 00577227
Právní forma: Příspěvková organizace
Datová schránka: 5qifd65

Zdroj: justice.cz

Graf obratů a počtu zaměstnanců po přihlášení
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě:
SŠ GASTRONOMIE A SLUŽEB

Zadejte poptávku nebo dotaz

Zadejte validní e-mail

  doplňte číslo, např.: 12

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy. Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.
Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.

Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.

Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz
 

Fotogalerie

Další firmy z oboru:
Střední školy
Havlíčkova 377/2, Přerov I-Město, Přerov450 m
sps-prerov.cz
Bartošova 1940/24, Přerov I-Město, Přerov632 m
www.oaprerov.cz
Na Lindovce 1463/1, Kroměříž17,54 km
www.hskm.cz
Střední novosadská 86/55, Nové Sady, Olomouc19,30 km
polygraficka.cz

QR kód firmy

QR kód

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Web používá nezbytné cookies pro jejich fungování. Se souhlasem jsou zpracovávané preferenční a statistické cookies, které slouží pro zapamatování nastavení a měření návštěvnosti. Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies. Podrobnou úpravu můžete provést kliknutím na “Vlastní nastavení”. Své preference můžete kdykoliv změnit a souhlas odvolat kliknutím na “Cookies” v zápatí stránky. Volba pouze nezbytných cookies může mít vliv na funkčnost a výkon stránek.

   
Rozlišujeme více než 1000 kategorií činností