SPŠ POTRAVINÁŘSTVÍ A SLUŽEB Pardubice
Kontakty
- 466 530 545
- 466 530 547
- sekretariat@spspas.cz
- reditel@spspas.cz
Kontaktní osoby
- Mgr. Zdeněk Zitko - ředitel školy
- Mgr. David Jeřábek - zástupce ředitele
- Ing. Dana Kovaříková - statutární zástupkyně
Webové prezentace
Sociální sítě
Činnosti firmy
- střední průmyslová škola potravinářství a služeb studijní obory
- Analýza potravin
- Analýza potravin - výživový poradce
- Technologie potravin - management
- Technologie potravin - zpracování mouky
- Technologie potravin - mlynářství a výroba krmiv nástavbové studium
- Technologie potravin
- střední průmyslová škola potravinářství a služeb učební obory
- Pekař
- Cukrář
- Prodavač
- Kuchař - číšník (zaměření číšník nebo kuchař)
Volná pracovní místa
Učitel/ka všeobecně vzdělávacích předmětů na SŠ - aprobace Tělesná výchova - Občanská nauka - Základy společenských věd
Střední průmyslová škola potravinářství a služeb Pardubice
Mgr. Zdeněk Zitko, tel.:773 309 920e-mail: reditel@spspas.cz
poptat práci
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | VŠ Magisterské |
Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 9. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 32 820 Kč/měsíc do 42 780 Kč/měsíc |
Požadavky: výpis z trestního rejstříku, aprobace tělesná výchova - občanská nauka - základy splečenských věd. Zaměstnání na dobu určitou, předpoklad prodloužení na dobu neurčitou. Plat dle platných platových tarifů. První kontakt telefonicky nebo e-mailem (zasílejte motivační dopis a profesní životopis), do výběrového řízení (k osobní schůzce) budete vyzváni.
Zdroj: Úřad práce
Veřejné zakázky
Profil zadavatele
Číslo formuláře | Číslo profilu | Web |
---|---|---|
F2013-385450 | 344620 | sspas.profilzadavatele.cz |
Zdroj: Ministerstvo pro místní rozvoj
Přehled škol a školských zařízení
IZO | Zařízení | Kapacita |
---|---|---|
048161161 | Střední škola | 600 |
Obor | Forma | Délka | Kapacita |
---|---|---|---|
29-41-L/51 - Technologie potravin | Denní forma vzděl. | dva | 60 |
66-51-H/01 - Technologie potravin | Denní forma vzděl. | čtyři | 130 |
29-41-L/51 - Analýza potravin | Denní forma vzděl. | čtyři | 210 |
66-51-H/01 - Pekař | Denní forma vzděl. | tři | 180 |
29-41-L/51 - Cukrář | Denní forma vzděl. | tři | 180 |
66-51-H/01 - Kuchař - číšník | Denní forma vzděl. | tři | 200 |
29-41-L/51 - Prodavač | Denní forma vzděl. | tři | 60 |
Zdroj: MŠMT
Realizované projekty podpořené z fondů EU
Operační program Jan Amos Komenský (ESF+)
Datum alokace: 26.09.2022Projekt v realizaci
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF; ESF)
Datum alokace: 01.07.2019Projekt finálně uzavřen
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.03.2017Projekt finálně uzavřen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 18.06.2015Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 13.04.2012Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 15.02.2012Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 29.10.2010Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 30.09.2010Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Oficiální údaje: Střední průmyslová škola potravinářství a služeb Pardubice
Právní forma: Příspěvková organizace
Datová schránka: rxjnz27
Zdroj: justice.cz
SPŠ POTRAVINÁŘSTVÍ A SLUŽEB Pardubice
Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.
Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.
Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz