SPŠ POTRAVINÁŘSTVÍ A SLUŽEB Pardubice
Kontakty
- 466 530 545
- 466 530 547
- sekretariat@spspas.cz
- reditel@spspas.cz
Kontaktní osoby
- Mgr. Zdeněk Zitko - ředitel školy
- Mgr. David Jeřábek - zástupce ředitele
- Ing. Dana Kovaříková - statutární zástupkyně
Webové prezentace
Sociální sítě
Činnosti firmy
- střední průmyslová škola potravinářství a služeb studijní obory
- Analýza potravin
- Analýza potravin - výživový poradce
- Technologie potravin - management
- Technologie potravin - zpracování mouky
- Technologie potravin - mlynářství a výroba krmiv nástavbové studium
- Technologie potravin
- střední průmyslová škola potravinářství a služeb učební obory
- Pekař
- Cukrář
- Prodavač
- Kuchař - číšník (zaměření číšník nebo kuchař)
Veřejné zakázky
Profil zadavatele
Číslo formuláře | Číslo profilu | Web |
---|---|---|
F2013-385450 | 344620 | sspas.profilzadavatele.cz |
Zdroj: Ministerstvo pro místní rozvoj
Přehled škol a školských zařízení
IZO | Zařízení | Kapacita |
---|---|---|
048161161 | Střední škola | 600 |
Obor | Forma | Délka | Kapacita |
---|---|---|---|
29-41-L/51 - Technologie potravin | Denní forma vzděl. | dva | 60 |
66-51-H/01 - Technologie potravin | Denní forma vzděl. | čtyři | 130 |
29-41-L/51 - Analýza potravin | Denní forma vzděl. | čtyři | 210 |
66-51-H/01 - Pekař | Denní forma vzděl. | tři | 180 |
29-41-L/51 - Cukrář | Denní forma vzděl. | tři | 180 |
66-51-H/01 - Kuchař - číšník | Denní forma vzděl. | tři | 200 |
29-41-L/51 - Prodavač | Denní forma vzděl. | tři | 60 |
Zdroj: MŠMT
Realizované projekty podpořené z fondů EU
Šablony I – Moderní vzdělávání - SPŠPaS Pardubice
Operační program Jan Amos Komenský (ESF+)
Datum alokace: 26.09.2022Projekt v realizaci
Operační program Jan Amos Komenský (ESF+)
Datum alokace: 26.09.2022Projekt v realizaci
Vzdělání pro život
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF; ESF)
Datum alokace: 01.07.2019Projekt finálně uzavřen
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF; ESF)
Datum alokace: 01.07.2019Projekt finálně uzavřen
Profesní rozvoj pedagogů
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.03.2017Projekt finálně uzavřen
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.03.2017Projekt finálně uzavřen
Vzdělání pro Evropu
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 18.06.2015Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 18.06.2015Projekt dokončen
Inovace výuky
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 13.04.2012Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 13.04.2012Projekt dokončen
Zavádění moderních trendů do výuky
potravinářské chemie
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 15.02.2012Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 15.02.2012Projekt dokončen
Modernizace výuky na Střední průmyslové škole
potravinářské Pardubice
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 29.10.2010Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 29.10.2010Projekt dokončen
Rozvoj odborných kompetencí žáků školy
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 30.09.2010Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 30.09.2010Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Oficiální údaje: Střední průmyslová škola potravinářství a služeb Pardubice
IČ: 48161161
Právní forma: Příspěvková organizace
Datová schránka: rxjnz27
Právní forma: Příspěvková organizace
Datová schránka: rxjnz27
Zdroj: justice.cz
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě:
SPŠ POTRAVINÁŘSTVÍ A SLUŽEB Pardubice
Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.
Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.
Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz