Štěpánská 647/31
Nové Město
Praha
110 00 Praha 1
navigovat

Kontakty

  • 228 229 086

Provozní doba  

PO 11:30-22:00 hod.
ÚT 11:30-22:00 hod.
ST 11:30-22:00 hod.   Otevřeno
ČT 11:30-22:00 hod.
PÁ 11:30-22:00 hod.

Webové prezentace

Sociální sítě

Činnosti firmy  

    restaurace
  • moderní kuchyně zaměřená na ryby a mořské plody
  • denní menu
  • 80 míst
  • svatby, oslavy, večírky
  • WIFI

Volná pracovní místa

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Pracoviště a kontakty

UGO, s.r.o.

Korčiánová Petra
e-mail: info@madeinjapan.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 23. 10. 2023
Mzdové rozpětí:od 44 000 Kč/měsíc do 48 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

KONTAKT : Korčiánová Petra, e-mail: info@madeinjapan.cz POHOVOR : Seafood market po-pá 15.00-19.00 hod. Do moderního bistra/ rybárny hledáme šikovného samostatného kuchaře. Bistro se nachází v centru Prahy ve Štěpánské ulici. Požadujeme: Vyučení v oboru, min. 2 roky praxe v kuchyni, samostatnost, spolehlivost. Nejlépe dlouhodobě, ne brigádně. Férové jednání samozřejmostí. Práce je na HPP, na smlouvu. Směna 10.00 - 22.00 hod., dny dle dohody. Neděle vždy volno. Pro cizince nutné vízum s pracovním povolením. Životopis s fotkou a krátkým průvodním dopisem na email. Nástup možný ihned. .

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Pracoviště a kontakty

UGO, s.r.o.

Korčiánová Petra
e-mail: info@madeinjapan.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 12. 6. 2023
Mzdové rozpětí:od 44 000 Kč/měsíc do 48 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

KONTAKT : Korčiánová Petra, e-mail: info@madeinjapan.cz POHOVOR : Seafood market po-pá 15.00-19.00 hod. Životopis s fotkou a krátkým průvodním dopisem na email. Do moderního bistra/ rybárny hledáme šikovného samostatného kuchaře. Bistro se nachází v centru Prahy ve Štěpánské ulici. Požadujeme: Vyučení v oboru, min. 2 roky praxe v kuchyni, samostatnost, spolehlivost. Nejlépe dlouhodobě, ne brigádně. Férové jednání samozřejmostí. Práce je na HPP, na smlouvu. Směna 10.00 - 22.00 hod., dny dle dohody. Neděle vždy volno. Pro cizince nutné vízum s pracovním povolením. Životopis s fotkou a krátkým průvodním dopisem na email. Nástup možný ihned.

Pomocná síla

Pracoviště a kontakty

UGO, s.r.o.

Korčiánová Petra
e-mail: info@madeinjapan.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 18. 3. 2024
Mzdové rozpětí:od 25 000 Kč/měsíc do 32 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

KONTAKT : Korčiánová Petra, e-mail: info@madeinjapan.cz OSOBNĚ : Seafood market po-pá 15.00-19.00 hod. Do moderního bistra/ rybárny hledáme pomocnou sílu do kuchyně. Bistro se nachází v centru Prahy ve Štěpánské ulici. Požadujeme: samostatnost a spolehlivost. Nejlépe dlouhodobě, ne brigádně. Férové jednání samozřejmostí. Práce je na HPP, na smlouvu. Směna 10.00 - 22.00 hod., dny dle dohody. Neděle vždy volno. Vhodné i pro cizince. Životopis s fotkou a krátkým průvodním dopisem na email. Nástup možný ihned.

Servírka / číšník

Pracoviště a kontakty

UGO, s.r.o.

Korčiánová Petra
e-mail: info@madeinjapan.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Nižší střední odborné
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 18. 3. 2024
Mzdové rozpětí:od 350 Kč/hod. do 550 Kč/hod.
Poznámka k volnému místu

KONTAKT : Korčiánová Petra, e-mail: info@madeinjapan.cz OSOBNĚ : Seafood market po-pá 15.00-19.00 hod. Moderní seafood bistro v centru Prahy hledá číšníka/ servírku. Směny pohyblivé: 1 - 2 celé dny 10 - 22 hod. a 2x půl den 17 - 21.30 hod./ týden. Celkem tedy 8-12 dní/ měsíc. Neděle zavřeno. Nutná praxe v gastronomii min.1 rok. Náplň práce: zakládání stolů, zaučení se, debaras, jednoduchá příprava nápojů, obsluha hostů. Co od Vás očekáváme: min.praxe v oboru 1 rok, jen vážní zájemci s životopisem s fotkou a krátkým průvodním dopisem, perfektní znalost gastro. angličtiny, spolehlivost, samostatnost, pracovitost, férové jednání a milé vystupování. Nabízíme: kvalitní pracovní podmínky, praxi a naučení se něčemu novému, samostatnost, dlouhodobou spolupráci.

Zdroj: Úřad práce

Bankovní účty určené ke zveřejnění

2101717384/2010
Zveřejněn 07.03.2020
2010
2201717381/2010
Zveřejněn 07.03.2020
2010

Zdroj: Registr plátců DPH

Oficiální údaje: UGO, s.r.o.

IČ: 25688464
DIČ: CZ25688464
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: 6b682gf

Zdroj: justice.cz

Graf obratů a počtu zaměstnanců po přihlášení
Další firmy z oboru:
Restaurace
Vladislavova 50/11, Nové Město, Praha356 m
www.bistrobaobao.cz
U železné lávky 127/4, Malá Strana, Praha1,66 km
elpablo.cz
Dukelských hrdinů 905/46, Holešovice, Praha2,76 km
leduetorri.cz
Olštýnská 607/1, Troja, Praha5,50 km
www.uveverky.eu
Čumpelíkova 1764/2, Kobylisy, Praha5,96 km
www.uveverky.eu

QR kód firmy

QR kód

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Web používá nezbytné cookies pro jejich fungování. Se souhlasem jsou zpracovávané preferenční a statistické cookies, které slouží pro zapamatování nastavení a měření návštěvnosti. Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies. Podrobnou úpravu můžete provést kliknutím na “Vlastní nastavení”. Své preference můžete kdykoliv změnit a souhlas odvolat kliknutím na “Cookies” v zápatí stránky. Volba pouze nezbytných cookies může mít vliv na funkčnost a výkon stránek.

   
Ročně rozšíříme katalog o 30.000 nově ověřených firem.