Prokopa Velikého 112
Český Brod
282 01 Český Brod
navigovat

Kontakty

  • 321 622 932

Provozní doba  

PO 11:00-23:00 hod.
ÚT 11:00-23:00 hod.   Zavřeno
ST 11:00-23:00 hod.
ČT 11:00-23:00 hod.
PÁ 11:00-24:00 hod.
SO 11:00-24:00 hod.
NE Zavřeno

Kontaktní osoby

  • Jan Chaloupka - majitel

Webové prezentace

Sociální sítě

Činnosti firmy  

    pizzerie
  • pizza
  • italské a mexické speciality
  • letní zahrádka
  • rozvoz jídel

Volná pracovní místa

Číšníci a servírky

Pracoviště a kontakty

Jan Chaloupka - pizzeria Malechov

Tomáš Hynek Martin Šmejkal,, tel.:774 022 822, 321 622 932
e-mail: info@pizzeriamalechov.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 18. 4. 2024
Mzdové rozpětí:od 32 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

První kontakt: telefonicky: Martin Šmejkal, Tomáš Hynek, tel.: 774 022 822, 321 622 932 e-mail: info@pizzeriamalechov.cz osobně: Pizzeria Malechov, Prokopa Velikého 112, Český Brod, od 11 do 23 hod. Pracovní doba: v rozpětí 10 - 22 hod. Požadujeme: poctivost, upřímnost, pracovitost. Zaměstnanecké výhody: podnikové stravování, motivační prémie.

Zdroj: Úřad práce

Oficiální údaje: Jan Chaloupka

IČ: 71146211
DIČ: CZ7809260778
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: 9w757e9

Zdroj: justice.cz

Graf obratů a počtu zaměstnanců po přihlášení

Fotogalerie

Další firmy z oboru:
Restaurace
sady 17. listopadu 1380/6, Čelákovice12,81 km
www.celakovickarestauracevparku.cz
Sedláčkova 102/14, Čelákovice12,86 km
www.antoniopizza.cz
Poznaňská 297, Sázava21,37 km
kempsazava.cz

QR kód firmy

QR kód

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Web používá nezbytné cookies pro jejich fungování. Se souhlasem jsou zpracovávané preferenční a statistické cookies, které slouží pro zapamatování nastavení a měření návštěvnosti. Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies. Podrobnou úpravu můžete provést kliknutím na “Vlastní nastavení”. Své preference můžete kdykoliv změnit a souhlas odvolat kliknutím na “Cookies” v zápatí stránky. Volba pouze nezbytných cookies může mít vliv na funkčnost a výkon stránek.

   
15% kontaktních osob má titul Ing.