nám. Edmunda Husserla 1634/15
Prostějov
796 01 Prostějov 1
navigovat

Kontakty

Provozní doba  

PO 11:00-15:00 hod.
ÚT 11:00-15:00 hod.
ST 11:00-15:00 hod.
ČT 11:00-15:00 hod.
PÁ 11:00-15:00 hod.   Zavřeno

Webové prezentace

Sociální sítě

Pobočka

KOZA ZŮSTALA CELÁ - Mlýnská 952/2, Olomouc

Činnosti firmy  

  • vegetariánská a veganská restaurace

Bankovní účty určené ke zveřejnění

107-9690900217/0100
Zveřejněn 07.05.2015
0100

Zdroj: Registr plátců DPH

Oficiální údaje: Vlk se nažral, s.r.o.

IČ: 03830454
DIČ: CZ03830454
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: r24xtg8

Zdroj: justice.cz

Graf obratů a počtu zaměstnanců po přihlášení
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě:
KOZA ZŮSTALA CELÁ

Zadejte poptávku nebo dotaz

Zadejte validní e-mail

E-mail příjemce: info@kozazustalacela.cz

  doplňte číslo, např.: 12

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy. Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.
Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.

Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.

Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz
 

Fotogalerie

Další firmy z oboru:
Restaurace
Břetislavova 29/3, Řepčín, Olomouc17,41 km
ukaplickyolomouc.webnode.cz
Alšova 2892/6, Přerov I-Město, Přerov25,56 km
viktoria-restaurace.cz
Kollárova 528/1, Kroměříž28,02 km

QR kód firmy

QR kód

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Web používá nezbytné cookies pro jejich fungování. Se souhlasem jsou zpracovávané preferenční a statistické cookies, které slouží pro zapamatování nastavení a měření návštěvnosti. Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies. Podrobnou úpravu můžete provést kliknutím na “Vlastní nastavení”. Své preference můžete kdykoliv změnit a souhlas odvolat kliknutím na “Cookies” v zápatí stránky. Volba pouze nezbytných cookies může mít vliv na funkčnost a výkon stránek.

   
15% kontaktních osob má titul Ing.