Palackého 36
Nové Strašecí
271 01 Nové Strašecí
Sídlo společnosti
navigovat

Kontakty

Provozní doba  

PO 06:00-16:00 hod.
ÚT 06:00-16:00 hod.
ST 06:00-16:00 hod.
ČT 06:00-16:00 hod.   Otevřeno
PÁ 06:00-16:00 hod.
SO 07:00-10:00 hod.

Kontaktní osoby

  • Zdeněk Hollar - majitel

Webové prezentace

Činnosti firmy  

  • pekárna
  • cukrárna

Bankovní účty určené ke zveřejnění

542017309/0800
Zveřejněn 01.04.2013
0800

Zdroj: Registr plátců DPH

Oficiální údaje: Pekárna HOŠER v.o.s.

IČ: 00663140
DIČ: CZ00663140
Právní forma: Veřejná obchodní společnost
Datová schránka: 75q64qr

Zdroj: justice.cz

Graf obratů a počtu zaměstnanců po přihlášení
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě:
PEKÁRNA HOŠER v.o.s.

Zadejte poptávku nebo dotaz

Zadejte validní e-mail

E-mail příjemce: zdenekhollar@seznam.cz

  doplňte číslo, např.: 12

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy. Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.
Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.

Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.

Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz
 

Další firmy z oboru:
Cukrovinky, lahůdky - výroba
Zavidov č. 12422,10 km
www.cakezo.cz
U libeňského pivovaru 1615/18, Libeň, Praha41,31 km
balonkypraha.cz/cs
U staré školy 1400, Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav55,60 km
www.boleslavskelahudky.cz

QR kód firmy

QR kód

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Web používá nezbytné cookies pro jejich fungování. Se souhlasem jsou zpracovávané preferenční a statistické cookies, které slouží pro zapamatování nastavení a měření návštěvnosti. Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies. Podrobnou úpravu můžete provést kliknutím na “Vlastní nastavení”. Své preference můžete kdykoliv změnit a souhlas odvolat kliknutím na “Cookies” v zápatí stránky. Volba pouze nezbytných cookies může mít vliv na funkčnost a výkon stránek.

   
15% kontaktních osob má titul Ing.