Kontakty

Kontaktní osoby

  • Libor Špaček - jednatel
  • Richard Špaček - jednatel

Činnosti firmy  

    výroba
  • zákusky, řezy, čajové pečivo, cukrovinky, rolády, ...

Volná pracovní místa

DĚLNÍK/DĚLNICE V CUKRÁŘSKÉ VÝROBĚ

Pracoviště a kontakty

Gabice-Břeclav s.r.o.

Šárka Špačková, tel.:607 774 816
e-mail: gabicebv@seznam.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Dohoda o provedení práce, Dohoda o pracovní činnosti
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 10. 6. 2024
Mzdové rozpětí:od 120 Kč/hod. do 150 Kč/hod.
Poznámka k volnému místu

3.6.2024 - manuální práce v cukrářské výrobě. I ZŠ, vhodné i pro absolventy, praxe není nutná. Lze domluvit i DPP, DPČ KONTAKT: VOLAT PO 16:00 Špačková Šárka, tel.: 607 774 816, e-mail: gabicebv@seznam.cz Místo výkonu práce: Břeclav - Ch. N. Ves

Zdroj: Úřad práce

Bankovní účty určené ke zveřejnění

3614211359/0800
Zveřejněn 11.12.2014
0800

Zdroj: Registr plátců DPH

Oficiální údaje: Gabice-Břeclav s.r.o.

IČ: 02977702
DIČ: CZ02977702
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: 7ihh6gy

Zdroj: justice.cz

Graf obratů a počtu zaměstnanců po přihlášení
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě:
GABICE-BŘECLAV s.r.o.

Zadejte poptávku nebo dotaz

Zadejte validní e-mail

E-mail příjemce: gabicebv@seznam.cz

  doplňte číslo, např.: 12

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy. Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.
Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.

Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.

Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz
 

navigovat
Další firmy z oboru:
Cukrovinky, lahůdky - výroba

QR kód firmy

QR kód

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.

   
15% kontaktních osob má titul Ing.