CUKRÁRNA CENTRUM
Kontakty
- 485 246 920 - objednávky
- 485 246 912 - prodejna
- absolon@sos-gs.cz
Provozní doba
ÚT 07:00-14:00 hod.
ST 07:00-14:00 hod.
Webové prezentace
Hlavní budova
Reference
Činnosti firmy
- výroba
- cukrářské výrobky
- lahůdky
- cukrárna
Volná pracovní místa
UČITEL/KA ODBORNÉHO VÝCVIKU - OBOR KUCHAŘ/KA
Střední škola gastronomie a služeb, Liberec, Dvorská 447/29, příspěvková organizace
Mgr. Alena Krebsová, tel.:485 246 911e-mail: krebsova@sos-gs.cz
poptat práci
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | ÚSO (vyučení s maturitou) |
Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 14. 2. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 31 850 Kč/měsíc do 37 060 Kč/měsíc |
Vzdělání: vyučení v oboru kuchař/ka + maturita, DPS lze doplnit po nástupu, praxe v oboru podmínkou 10. platová třída Zaslat životopis e-mailem
Zdroj: Úřad práce
Bankovní účty určené ke zveřejnění
29239461/0100 Zveřejněn 01.04.2013 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Přehled škol a školských zařízení
IZO | Zařízení | Kapacita |
---|---|---|
110150058 | Střední škola | 2173 |
Obor | Forma | Délka | Kapacita |
---|---|---|---|
29-54-H/01 - Cukrář | Denní forma vzděl. | tři | 100 |
69-51-H/01 - Krejčí | Denní forma vzděl. | tři | 150 |
29-54-H/01 - Ekonomika a podnikání | Denní forma vzděl. | čtyři | 120 |
69-51-H/01 - Podnikání | Denní forma vzděl. | dva | 128 |
29-54-H/01 - Podnikání | Dálková forma vzděl. | tři | 150 |
69-51-H/01 - Gastronomie | Denní forma vzděl. | čtyři | 128 |
29-54-H/01 - Gastronomie | Denní forma vzděl. | dva | 34 |
69-51-H/01 - Hotelnictví a turismus | Denní forma vzděl. | čtyři | 200 |
29-54-H/01 - Hotelnictví | Denní forma vzděl. | čtyři | 200 |
69-51-H/01 - Kuchař - číšník | Denní forma vzděl. | tři | 370 |
29-54-H/01 - Kosmetička | Denní forma vzděl. | čtyři | 120 |
69-51-H/01 - Kosmetické služby | Denní forma vzděl. | čtyři | 120 |
63-41-M/01 - Vlasová kosmetika | Denní forma vzděl. | dva | 30 |
69-51-H/01 - Kadeřník | Denní forma vzděl. | tři | 125 |
Zdroj: MŠMT
Realizované projekty podpořené z fondů EU
Operační program Jan Amos Komenský (ESF+)
Datum alokace: 23.02.2023Projekt v realizaci
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.11.2019Projekt finálně uzavřen
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.09.2017Projekt finálně uzavřen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 22.09.2015Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 20.07.2015Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 31.08.2012Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Oficiální údaje: Střední škola gastronomie a služeb, Liberec, Dvorská 447/29, příspěvková organizace
DIČ: CZ00555053
Právní forma: Příspěvková organizace
Datová schránka: g42k83i
Zdroj: justice.cz
CUKRÁRNA CENTRUM
Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.
Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.
Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz