SPOLEHLIVÁ FIRMA

Na farmě se chovají krávy bez tržní produkce mléka, zástavový skot, žírný skot a odchovávají se plemenní býci ve vlastní odchovně plemenných býků masných plemen aberdeen angus, masný simentál, hereford a charolais.

Opavská 123/78
Janovice
Rýmařov
793 42 Janovice u Rýmařova
Sídlo společnosti
navigovat
ZEMĚDĚLSKÁ FARMA RÝMAŘOV-HOŘÁK JAN

Kontakty

Provozní doba

PO 07:00-15:30 hod.
ÚT 07:00-15:30 hod.
ST 07:00-15:30 hod.
ČT 07:00-15:30 hod.
PÁ 07:00-15:30 hod.

Kontaktní osoby

  • Jan Hořák - majitel
  • Ing. Jozef Krajkovič - vedoucí technik
Odeslat poptávku

Webové prezentace

Klíčová slova

zemědělská farma

ekologický chov

bourárna masa

tele

telata

zástavový skot

hovězí maso

BIO

ekologické zemědělství

plemenní býci

zemědělství

statky

farma

Janovice

Rýmařov

Činnosti firmy

    chov
  • plemenní býci (Aberdeen Angus, masný simentál, Hereford a Charolais)
  • prodej
  • telata
  • provoz
  • zemědělská farma
    pojízdná prodejna
  • vyzrálé hovězí maso (BIO maso)

Bankovní účty určené ke zveřejnění

541946771/0100
Zveřejněn 1.4.2013
156529306/0600
Zveřejněn 1.4.2013

Zdroj: Registr plátců DPH

Oficiální údaje: Jan Hořák

IČ: 45175969
Právní forma: Zemědělský podnikatel - fyzická osoba
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě:
ZEMĚDĚLSKÁ FARMA RÝMAŘOV-HOŘÁK JAN

Zadejte poptávku nebo dotaz

E-mail příjemce: janhorak.janhorak@tiscali.cz

  doplňte číslo, např.: 12

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy. Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.
Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.

Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.

Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz
 

Fotogalerie

QR kód firmy

QR kód
Beru na vědomí, že tento web používá k vylepšování služeb soubory cookies. Více informací.
ZEMĚDĚLSKÁ FARMA RÝMAŘOV: Prodáváme maso z vlastní bourárny a každý týden v úterý čerstvé droby.