SŠ GASTRONOMIE A SLUŽEB
Kontakty
- 482 424 360 - sekretariát ředitele
- 482 424 350 - ředitel školy
- slaich@sos-gs.cz
- sosgs@sos-gs.cz
Kontaktní osoby
- Ing. Zdeněk Šlaich - ředitel školy
- Dagmar Novohradská - sekretariát
Webové prezentace
Odlouč. pracoviště
KADEŘNICTVÍ CENTRUM - Dvorská 447/29, Liberec V-Kristiánov, Liberec
KOSMETIKA CENTRUM - Dvorská 447/29, Liberec V-Kristiánov, Liberec
KREJČOVSTVÍ CENTRUM - Dvorská 447/29, Liberec V-Kristiánov, Liberec
RESTAURACE CENTRUM - Dvorská 447/29, Liberec V-Kristiánov, Liberec
Reference
- sádrokartonová konstrukce - VOŠ, SOŠ A SOU Bzenec
- sádrokartonové konstrukce - ZŠ Strážnice
Činnosti firmy
- Střední škola gastronomie a služeb
- Hotelnictví
- Gastronomie
- Kosmetické služby nástavbové studium
- Gastronomie
- Vlasová kosmetika
- učební obory
- Číšník
- Kuchař
- Cukrář
- Krejčí
- Kadeřník
- výroba
- lahůdky
- cukrářské výrobky
- prodej
- lahůdky
- cukrárna
- krejčovství
- manikúra
- kosmetika
- restaurace
- holičství a kadeřnictví
Volná pracovní místa
ÚČETNÍ
Střední škola gastronomie a služeb, Liberec, Dvorská 447/29, příspěvková organizace
Jana Brodská, tel.:482 424 365e-mail: brodska@sos-gs.cz
poptat práci
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | ÚSO s maturitou (bez vyučení) |
Požadovaná dovednost: | |
Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 8. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 23 250 Kč/měsíc do 31 820 Kč/měsíc |
Charakteristika vykonávané činnosti: - Samostatně vede účetnictví účetní jednotky - Zpracovává přijaté faktury včetně jejich zaúčtování a provádění plateb - Vystavuje faktury a vede jejich evidenci - Zpracovává bankovní výpisy Kvalifikační předpoklady: SŠ s maturitou Jiné požadavky: - Výborná znalost podvojného účetnictví, DPH - Znalost účetnictví příspěvkových organizací výhodou - Znalost účetního programu VEMA výhodou - Praxe v oboru min. 3 roky - Dobrá znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook) - Samostatnost, zodpovědnost, důslednost, bezchybnost Uchazeči předloží: - Strukturovaný životopis, ve kterém jsou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnancích a o odborných znalostech a dovednostech - Osobní dotazník (tiskopis na webových stránkách školy) Předpokládaný termín nástupu: 1. srpna 2024 Lhůta pro podání přihlášek: 21. června 2024 Způsob podání přihlášky: emailem nebo osobně na adresu: Jana Brodská, Střední škola gastronomie a služeb, Dvorská 447/29, 460 05, Liberec V Tel.: 482 424 365 (Jana Brodská), e-mail: brodska@sos-gs.cz
UČITEL/KA ODBORNÉHO VÝCVIKU - OBOR KUCHAŘ/KA
Střední škola gastronomie a služeb, Liberec, Dvorská 447/29, příspěvková organizace
Mgr. Alena Krebsová, tel.:485 246 911e-mail: krebsova@sos-gs.cz
poptat práci
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | ÚSO (vyučení s maturitou) |
Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 14. 2. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 31 850 Kč/měsíc do 37 060 Kč/měsíc |
Vzdělání: vyučení v oboru kuchař/ka + maturita, DPS lze doplnit po nástupu, praxe v oboru podmínkou 10. platová třída Zaslat životopis e-mailem
Zdroj: Úřad práce
Veřejné zakázky
Profil zadavatele
Číslo formuláře | Číslo profilu | Web |
---|---|---|
F2013-397074 | 349371 | www.egordion.cz |
Zdroj: Ministerstvo pro místní rozvoj
Bankovní účty určené ke zveřejnění
29239461/0100 Zveřejněn 01.04.2013 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Přehled škol a školských zařízení
IZO | Zařízení | Kapacita |
---|---|---|
110150058 | Střední škola | 2173 |
Obor | Forma | Délka | Kapacita |
---|---|---|---|
29-54-H/01 - Cukrář | Denní forma vzděl. | tři | 100 |
69-51-H/01 - Krejčí | Denní forma vzděl. | tři | 150 |
29-54-H/01 - Ekonomika a podnikání | Denní forma vzděl. | čtyři | 120 |
69-51-H/01 - Podnikání | Denní forma vzděl. | dva | 128 |
29-54-H/01 - Podnikání | Dálková forma vzděl. | tři | 150 |
69-51-H/01 - Gastronomie | Denní forma vzděl. | čtyři | 128 |
29-54-H/01 - Gastronomie | Denní forma vzděl. | dva | 34 |
69-51-H/01 - Hotelnictví a turismus | Denní forma vzděl. | čtyři | 200 |
29-54-H/01 - Hotelnictví | Denní forma vzděl. | čtyři | 200 |
69-51-H/01 - Kuchař - číšník | Denní forma vzděl. | tři | 370 |
29-54-H/01 - Kosmetička | Denní forma vzděl. | čtyři | 120 |
69-51-H/01 - Kosmetické služby | Denní forma vzděl. | čtyři | 120 |
63-41-M/01 - Vlasová kosmetika | Denní forma vzděl. | dva | 30 |
69-51-H/01 - Kadeřník | Denní forma vzděl. | tři | 125 |
Zdroj: MŠMT
Realizované projekty podpořené z fondů EU
Operační program Jan Amos Komenský (ESF+)
Datum alokace: 23.02.2023Projekt v realizaci
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.11.2019Projekt finálně uzavřen
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.09.2017Projekt finálně uzavřen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 22.09.2015Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 20.07.2015Projekt dokončen
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 31.08.2012Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Oficiální údaje: Střední škola gastronomie a služeb, Liberec, Dvorská 447/29, příspěvková organizace
DIČ: CZ00555053
Právní forma: Příspěvková organizace
Datová schránka: g42k83i
Zdroj: justice.cz
SŠ GASTRONOMIE A SLUŽEB
Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.
Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.
Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz