KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE KRAJE VYSOČINA územní pracoviště Žďár nad Sázavou

Tyršova 623/3
Žďár nad Sázavou 1
Žďár nad Sázavou
591 01 Žďár nad Sázavou 1
navigovat

Kontakty

  • 566 650 811 - ústředna
  • 566 650 873 - oddělení hygieny práce
  • 566 650 830 - oddělení hygieny obecné a komunální
  • 566 650 841 - oddělení protiepidemické
  • 566 650 870 - odbor hygieny práce
  • 566 650 814 - oddělení hygieny dětí a mladistvých
  • 566 650 860 - oddělení hygieny výživy a předmětů běžného užívání
  • 566 650 888
  • podatelna@zr.khsjih.cz

Kontaktní osoby

  • MUDr. Jan Říha - ředitel
odeslat poptávku

Webové prezentace

Související firmy

KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE KRAJE VYSOČINA - Tolstého 1914/15, Jihlava  (Ústředí)

Činnosti firmy

  • krajská hygienická stanice

Oficiální údaje: Krajská hygienická stanice kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě

IČ: 71009311
Počet zaměstnanců: 100 - 199
Právní forma: Organizační složka státu
Datová schránka: 4uuai3w

Ekonomické činnnosti dle NACE

  • 86901 - Činnosti související s ochranou veřejného zdraví
  • 86901 - Činnosti související s ochranou veřejného zdraví
  • Zdroj: Registr ekonomických subjektů
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě:
KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE KRAJE VYSOČINA územní pracoviště Žďár nad Sázavou
podatelna@zr.khsjih.cz
SEDM + DVA =    doplňte číslo, např.: 12

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy. Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Další firmy z oboru:
Hygienické služby, stanice

MPD PLUS, s.r.o.
168,49 km

nábř. Dr. Beneše 2307, Rakovník II, Rakovník www.mpd.cz

Společnost vznikla v červnu roku 1993. Vedle dodávek speciálních pracích, mycích, čisticích a dezinfekčních prostředků nabízíme komplexní zpracování technologie Vašeho pracího procesu včetně zaškolení technologů a poskytnutí našeho know-how.

KOHOUTOVÁ VLADIMÍRA MUDr.-HACCP
185,84 km

náměstí Míru 2363/10, Jižní Předměstí, Plzeň www.haccp.name

HACCP - systém kritických bodů, záruka zdravotní bezpečnosti potravin.

QR kód

QR kód
15% kontaktních osob má titul Ing.