Kozákova 99
Radonice
250 73 Jenštejn
navigovat

Kontakty

Kontaktní osoby

  • Ing. Jiří Hošek - znalec, majitel

Souvisí s

Činnosti firmy  

    provádí
  • znalecká činnost v oblasti požární ochrany (zjišťování příčin a šíření požárů)

Oficiální údaje: Ing. Jiří Hošek

IČ: 67757740
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle jiných zákonů než živnostenského a zákona o zemědělství nezapsaná v OR
Datová schránka: gt2tyh2

Zdroj: justice.cz

Graf obratů a počtu zaměstnanců po přihlášení
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě:
HOŠEK JIŘÍ Ing.

Zadejte poptávku nebo dotaz

Zadejte validní e-mail

E-mail příjemce: jiri.hosek@hzspraha.cz

  doplňte číslo, např.: 12

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy. Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.
Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.

Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.

Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz
 

Další firmy z oboru:
Oceňování, znalci
Masarykovo náměstí 35/16, Brandýs nad Labem, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav5,91 km
www.realitybilikova.cz
Podkovářská 800/6, Vysočany, Praha8,18 km
www.1du.cz
Dobročovice č. 3511,58 km
www.zahradygut.cz
Hornoměcholupská 576/6, Hostivař, Praha11,71 km
www.realsp.cz

QR kód firmy

QR kód

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Web používá nezbytné cookies pro jejich fungování. Se souhlasem jsou zpracovávané preferenční a statistické cookies, které slouží pro zapamatování nastavení a měření návštěvnosti. Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies. Podrobnou úpravu můžete provést kliknutím na “Vlastní nastavení”. Své preference můžete kdykoliv změnit a souhlas odvolat kliknutím na “Cookies” v zápatí stránky. Volba pouze nezbytných cookies může mít vliv na funkčnost a výkon stránek.

   
U více než 300.000 firem najdete alespoň jednu kontaktní osobu.